Voordat je verdergaat!

Ben je 18jaar en ouder?
Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te bezoeken en de inhoud te zien.

Brouwerij Bourgogne Kruis in de Media

Sinds de oprichting van Bourgogne kruis zijn we al regelmatig in de media te vinden. Zo hebben diverse kranten ons al opgepikt en hebben we een heuse straatnaam in Oudenbosch. Ook zijn er al diverse reportages over de brouwerij gemaakt. Zie hieronder voor een greep uit de media.

Bourgogne kruis is uitgeroepen tot het lekkerste biertje van Brabant

‘Fris en bloemig’, zo loofde de jury het blonde bier van Bourgogne Kruis. Jury voorzitter Rob Scheepers reisde zondagmiddag naar Oosterhout af om de familiebrouwerij op eigen terrein te verrassen met de bokaal.

https://www.bndestem.nl/oosterhout/brabants-lekkerste-bier-komt-uit-oosterhout-bourgogne-kruis-scoort-met-white-ipa~ac0feb9a/

 

Bourgogne kruis is genomineerd voor het lekkerste biertje van Brabant

De smaakpapillen hebben gesproken. Drie brouwers gaan op voor de titel van Brabants Lekkerste Bier 2021: Bourgogne Kruis, De Roos en Muifelbrouwerij. Volgend weekend maken de drie Brabantse kranten de finale uitslag bekend.

Bourgogne Kruis uit Oosterhout won in de lichtste categorie met White IPA (6%);  De Roos scoorde als thuisspeler in Hilvarenbeek met Herfstbock (8,5%) in de middelste categorie; en van de zwaarste bieren was Barley Wine (12%) van Muifelbrouwerij uit Oss het lekkerst.

Hamvraag nu: wie is de állerlekkerste? Nog een week zitten de drie genomineerde brouwers in spanning. Lees hier het artikel:

https://www.bndestem.nl/brabant/bourgogne-kruis-de-roos-en-muifelbrouwerij-gaan-voor-brabants-lekkerste-bier-2021~a1827a2a/